• Image

     

    خواص بادام: سرشار از پروتئین و دارای ریزمغزی‌های مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس، ویتامین B۲ است. همچنین روغن بادام منبع غنی ویتامین E است.

     که نقش ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی دارد. بادام شامل مقادیر زیادی کلسیم است و نیز می‌تواند در بهبود رشد استخوانی و جلوگیری از بروز پوکی استخوان موثر باشد. محققان کانادایی دریافته‌اند ، اگر افراد مبتلا به کلسترول بالا روزانه ۳۰ گرم بادام مصرف ‌کنند، میزان کلسترول مضر خون خود را تا ۴ درصد کاهش خواهند داد.

     

     

  • Image

    خواص بادام زمینی : بادام زمینی سرشار از آهن، روی، ویتامین E و منیزیم است و تاثیر بسزایی در جلوگیری از سرطان‌ها دارد.

    مصرف بیش از ۲۸ گرم بادام زمینی در هفته احتمال بروز بیماری دیابت را در زنان کاهش می‌دهد.

     بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده‌، منیزیم و فیبر غذایی است که همگی خطر بروز دیابت را کاهش می‌دهند. همچنین حاوی فیبر و منیزیم است که باعش کاهش مقاومت انسولین می‌شوند. وجود چربی امگا - ۳ نیز باعث حفظ سلامت سلول ها، نرمی پوست و نیز کاهش میزان کلسترول کلی در خون می‌شود. بادام زمینی در درمان بیماری سل نیز نقش بسیار مهمی دارد. ماده شیمیایی موجود در بادام زمینی برای درمان این بیماری بسیار موثر است.

    دانشمندان بر این باورند که کمبود اکسید نیتریک باعث بروز بیماری‌هاست و افزایش آن می‌تواند این مشکل را از بین ببرد. یکی از راه هایی که می‌توان اکسید نیتریک را به بدن منتقل کرد کپسول های حاوی ماده آرگینین است.

    بادام زمینی سرشار از ماده آرگینین است. محققان براین باورند كه درمان با آرگینین می تواند طول مدت درمان را كوتاه تر كند و حتی خطر انتقال بیماری درمراحل عفونی سل را هم كاهش دهد.

     

  • Image

    خواص پسته : یکی از بزرگ ترین صادر کننده های پسته ایران خودمان هست.

    ما دو نوع پسته داریم: پسته خام و پسته شور، که در آجیل‌های شور و شیرین از آنها استفاده می‌کنیم.

    پسته یکی از انواع تنقلاتی هست که طرفدار بسیار زیادی هم داخل کشور و هم در خارج از کشور دارد.پسته طبيعتي گرم و خشك دارد و حاوي مقدار زيادي پروتئين گياهي، مواد نشاسته‌اي غني و مواد معدني‌اي نظير پتاسيم و منيزيم است كه بسياري از نيازهاي بدن را تأمين مي‌كند.

    بعضی محققان بر این باورند که پروتئین موجود در پسته به اندازه ایست که می‌توان آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت و حبوبات استفاده کرد. همچنین وجود کلسیم و آهن در پسته موجب استحکام بخشیدن به دندان و استخوان و نیز موجب درمان بیماری‌های نظیر کم خونی‌های ناشی از فقر آهن می‌شود. در ضمن روي موجود در آن نيز در رشد سلول‌ها و بافت‌هاي بدن بسيار مؤثر است.خوردن پسته برای تقویت حافظه بسیار مفید است. برخلاف خود پسته، پوست آن خاصيت سرد و خشك دارد و مصرف آن براي تقويت معده و قلب توصيه مي‌شود. در ضمن اسهال را نيز برطرف مي‌كند. و همچنین برای خشبو شدن دهان و تقویت لثه‌ها می توانید از پوست پسته استفاده نمایید.